Září 2008

New desing

23. září 2008 v 21:23 | PhoebesheQ |  Desingy
Takže už to chtělo změnu a to....New desing...není mé trovry vzala jsem si ho z charmed-lovely (kde teda dělaj fakt hezu desingy!!!)Mno a nevím co dál.....je fakt hezuu...a dougám že se bude líbit :D:D

Filmografie Lyss

15. září 2008 v 21:00 | PhoebesheQ |  Alyssa Milano
Filmografie:
2005 Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone - hlas 26
2004 Jimmy Neutron: You Bet Your Life Form - hlas April
2003 Velké dítě Dickie Roberts /Dickie Roberts: Former Child Star/ - Cyndi
2002 Kiss the Bride - Amy Kayne
2002 Supersvůdníci 2 /Buying the Cow/ - Amy
2001 Lovci diamantů /Diamond Hunters/ (TV miniseriál) - Tracey Van der Byl
2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál) sama sebe
2001 Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (video - hlas)
2001 Family Guy (TV seriál) - sama sebe v epizodě: "Mr. Griffin Goes To Washington"
2001 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "Rain on My Charades"
2000 The Women of Charmed (TV) - Phoebe Halliwell
1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV) - sama sebe
1999 Blink 182: The Urethra Chronicles (video) - Josie
1999 Jimmy Zip
1998-2006 Čarodějky /Charmed/ (TV seriál) - Phoebe Halliwell
1998 Zlatá horečka /Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure/ (TV) - Frances Ella Fitz
1998 Fantasy Island (TV seriál) - Gina Williams v epizodě: "Superfriends"
1997 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "They Shoot Horses, Don't They?"
1997 Below Utopia (hlavní producentka) - Susanne
1997 Láska na druhý dotek /Hugo Pool/ - Hugo Dugay
1997-1998 Melrose Place (TV seriál) - Jennifer Mancini
1996 Jimmy Zip
1996 Public Enemies - Amaryllis
1996 Krutá Aljaška /To Brave Alaska/ (TV) - Denise Harris
1996 Glory Daze - Chelsea
1996 Milenec nebo vrah /Fear/ - Margo Masse
1996 Jedovatý břečťan 2: Lily /Poison Ivy II/ - Lily
1995 Smrtelné hříchy /Deadly Sins/ - Cristina
1995 Náhradní matka /The Surrogate/ (TV) - Amy Winslow
1995 The Outer Limits (TV seriál) - Hannah Valesic v epizodě: "Caught in the Act"
1994 V síti upíra /Embrace of the Vampire/ - Charlotte
1994 Confessions of a Sorority Girl (TV) - Rita Summers
1993 Conflict of Interest - Eve
1993 Dvojitý drak /Double Dragon/ - Marian Delario
1993 The Webbers - Fan
1993 Candles in the Dark (TV) - Sylvia Velliste
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV) - Amy Fisher
1992 Little Sister - Diana
1992 Where the Day Takes You - Kimmy
1989 Speed Zone! - Lurleen
1988 Teen Steam (video) - sama sebe
1988 Dance 'Til Dawn (TV) - Shelley Sheridan
1988 Crash Course (TV) - Vanessa Crawford
1986 The Canterville Ghost (TV) - Jennifer
1985 Komando /Commando/ - Jenny Matrix
1984-1992 Who's the Boss? (TV seriál) - Samantha 'Sam' Micelli
1984 Old Enough - Diane

Modní policie Doriana

15. září 2008 v 19:30 | PhoebesheQ |  ♥Móda policie♥
Máme tady modní policii Doriana......Mno tak co mě se tady teda moc nelíbí!!Premiere: Dorian Gregory at the Century City premiere of Columbia's The Wedding Planner
Nic moc Doriane!!!Moje hodnocení je 10%!Takže nic moc SmileyCentral.com

Lásky Rose

15. září 2008 v 19:20 | PhoebesheQ |  Rose McGowan
♥♥♥Ach ta láska nebeská♥♥♥Tak s kým pak a v jakém roce to Rose McGowan randila???
2005-Al Pacino,Jensen Button
2004/2005-Dave Zinczenko
2002-Ahmet Zappa
2001-Kip Pardue
1997/2001-Marylin Manson
1997-Ryan Phillippe
1996-Matthew Lilliard

No prostě Drew

15. září 2008 v 19:15 | PhoebesheQ |  Drew Fuler
...to koukáte co?!...jaký mám sexy tričko!!!
Premiere: Drew Fuller at the Hollywood premiere of Warner Independent Pictures' We Don't Live Here Anymore

Alyssa Milano Dogres

15. září 2008 v 19:04 | PhoebesheQ |  Alyssa Milano
Alyssa byla 24. června 2007 na hře baseballového týmu Dogers!
Alyssa Milano se 24.června 2007 objevila na hře baseballového týmu Dogers.Jak vstoupila na tribuny,hned byla přepadena fanoušky.Ale Alyss to přenesla přes srdce a oddala se jim.Podepisovala se na míčky a neodmítla ani fotky s fanoušky.

Modní policie Drewa

7. září 2008 v 14:35 | PhoebesheQ |  ♥Móda policie♥
Moc moc moc se vám omlouvám za to že jsem tady tak dlouho nic nepřidala :(Drew Fuller

Flaunt Photoshoot

7. září 2008 v 14:04 | PhoebesheQ |  Drew Fuler
Drew nafotil pro květnové vydání magazínu Flaunt photoshoot...spolu s fotografem Michaelem Mullerem....je takový zvláštní, ale už dlouho tu o Drewovi nic nebylo tak buďme rádi aspoň za tohle;o)

Ocenka - 43.bleskovka

1. září 2008 v 21:23 | PhoebesheQ |  ←For you→
Tak jsou tady další ocenka za 43.bleskovku!!Dneska jsem nepřidala žádnou soutěž a nevím, nevím jestli zítra nějakou přidám ptž chodím ven a je tady ta škola mno prostě málo časíku :D................Protože už je tady jenom bodovačka a halvně rekord v komentech strašně bych chtěla aby jste se do těchto soutěží zapojili rekord v komentech : mno mám tam 57 komentů......ale jenom od jedné holky.....a té mimo jiné strašně dekuju xD mno takže bych chtěla aby jste se zapojili...........a do bodovačky už se vás může přihlásit jenom 6 nebo 4 mno to nevím tak vás prosííím zapojujte se do soutěží xD DĚKUJU MOOOOOC!!
Tady už ocenko :
Tak co líbuje ??Jo a dneska teda už žádnou soutěžku nepřidám :( Možná až zítra mno..................

Ocenko - Tipovačka 00.02

1. září 2008 v 12:16 | PhoebesheQ |  ←For you→
Takže tentokrát se zapojily pouze 3 :( A neuhodl ani jeden správně........Všichni odpověděli ANO
ANO
NE
A mě lo to být :
ANO
NE
ANO
doufám že se líbujou :D+