Filmografie Lyss

15. září 2008 v 21:00 | PhoebesheQ |  Alyssa Milano
Filmografie:
2005 Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone - hlas 26
2004 Jimmy Neutron: You Bet Your Life Form - hlas April
2003 Velké dítě Dickie Roberts /Dickie Roberts: Former Child Star/ - Cyndi
2002 Kiss the Bride - Amy Kayne
2002 Supersvůdníci 2 /Buying the Cow/ - Amy
2001 Lovci diamantů /Diamond Hunters/ (TV miniseriál) - Tracey Van der Byl
2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál) sama sebe
2001 Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (video - hlas)
2001 Family Guy (TV seriál) - sama sebe v epizodě: "Mr. Griffin Goes To Washington"
2001 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "Rain on My Charades"
2000 The Women of Charmed (TV) - Phoebe Halliwell
1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV) - sama sebe
1999 Blink 182: The Urethra Chronicles (video) - Josie
1999 Jimmy Zip
1998-2006 Čarodějky /Charmed/ (TV seriál) - Phoebe Halliwell
1998 Zlatá horečka /Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure/ (TV) - Frances Ella Fitz
1998 Fantasy Island (TV seriál) - Gina Williams v epizodě: "Superfriends"
1997 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "They Shoot Horses, Don't They?"
1997 Below Utopia (hlavní producentka) - Susanne
1997 Láska na druhý dotek /Hugo Pool/ - Hugo Dugay
1997-1998 Melrose Place (TV seriál) - Jennifer Mancini
1996 Jimmy Zip
1996 Public Enemies - Amaryllis
1996 Krutá Aljaška /To Brave Alaska/ (TV) - Denise Harris
1996 Glory Daze - Chelsea
1996 Milenec nebo vrah /Fear/ - Margo Masse
1996 Jedovatý břečťan 2: Lily /Poison Ivy II/ - Lily
1995 Smrtelné hříchy /Deadly Sins/ - Cristina
1995 Náhradní matka /The Surrogate/ (TV) - Amy Winslow
1995 The Outer Limits (TV seriál) - Hannah Valesic v epizodě: "Caught in the Act"
1994 V síti upíra /Embrace of the Vampire/ - Charlotte
1994 Confessions of a Sorority Girl (TV) - Rita Summers
1993 Conflict of Interest - Eve
1993 Dvojitý drak /Double Dragon/ - Marian Delario
1993 The Webbers - Fan
1993 Candles in the Dark (TV) - Sylvia Velliste
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV) - Amy Fisher
1992 Little Sister - Diana
1992 Where the Day Takes You - Kimmy
1989 Speed Zone! - Lurleen
1988 Teen Steam (video) - sama sebe
1988 Dance 'Til Dawn (TV) - Shelley Sheridan
1988 Crash Course (TV) - Vanessa Crawford
1986 The Canterville Ghost (TV) - Jennifer
1985 Komando /Commando/ - Jenny Matrix
1984-1992 Who's the Boss? (TV seriál) - Samantha 'Sam' Micelli
1984 Old Enough - Diane
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Adík-Phoebik ♥SB♥ Adík-Phoebik ♥SB♥ | Web | 16. září 2008 v 14:44 | Reagovat

hmmm supeeer:)

2 paige.roni paige.roni | Web | 19. září 2008 v 18:53 | Reagovat

hlasuj pro mě pls ve finále díky moc!

http://ctyrysestry.blog.cz/0809/3-kolo-vgs

krásný blog a když budeš potřebovat tak ti taky hlásnu

3 Celene Celene | Web | 20. září 2008 v 18:08 | Reagovat

u mě bleskovka, tak se prosím zapoj!

4 Charmed-4p Charmed-4p | Web | 23. září 2008 v 15:56 | Reagovat

Ahoj, u mě je VGS, tak se prosím přihlas. Díky

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama